RO EN
Coșul este gol

BRAILA: Peste 90 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor judetene

Fonduri de circa 93,5 milioane de lei vor fi cheltuite in anii urmatori pentru modernizarea a patru sectoare de drum din judetul Braila, circa 98% din suma disponibila (90,6 milioane de lei) urmand a proveni din surse nerambursabile, prin Programul Operational Regional (POR) 2014-2020. Contractul de finantare a fost semnat de reprezentantii Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE) si ai autoritatilor locale.
Investitiile vizeaza infrastructura rutiera de pe teritoriul administrativ al judetului Braila, drumul ce va fi reabilitat avand o lungime de 61,12 km. Prin proiect, se asigura conectivitatea directa la coridorul de transport TEN-T Braila - Buzau, drumul urmand a traversa urmatoarele localitati: Gulianca, Ariciu, Mihail Kogalniceanu, Boarca, Racovita, Custura, Gradistea, Sutesti, Ianca, Bordei Verde si Viziru.
"Investitia care a primit finantare este implementata, in parteneriat, de consiliul judetean Braila, orasul Ianca si cele sapte comune beneficiare ale proiectului", a declarat Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltarii.
Prin intermediul POR 2014-2020, Romania va beneficia de fonduri totale de 8,25 miliarde euro, pentru implementarea de proiecte in dezvoltarea IMM, reabilitarea termica a peste 100.000 de locuinte, reabilitarea a 45 de monumente, constructia a trei spitale regionale noi, precum si pentru modernizarea a 2.100 km de drumuri judetene, a 280 de ambulatorii si a 35 de unitati de primiri a urgentelor in spitale.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter