RO EN
Coșul este gol

Au fost aprobati indicatorii tehnico-economici pentru un camin de 120 milioane lei

Executivul a aprobat, ieri, in sedinta, Hotararea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investitii ”Construire camin studentesc – Universitatea Politehnica din Bucuresti”.
”Asa cum ne-am asumat prin Programul de Guvernare, sprijinim infrastructura educationala prin asigurarea conditiilor necesare pentru accesul in mod egal la educatie, in conditii de studiu la standarde europene. Astfel, prin aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru acest camin studentesc, reusim sa facem un pas inainte pentru cresterea capacitatii de cazare, dar si a calitatii vietii studentilor. In plus, am acordat o atentie speciala si studentilor cu dizabilitati, pentru care sansa la educatie este foarte importanta. Astfel, 21 de camere, dintre cele 350, vor fi puse la dispozitie acestei categorii de studenti”, a declarat Cseke Attila.
Complexul studentesc de pe Splaiul Independentei, nr. 290, din sectorul 6 al Capitalei va fi dispus pe o suprafata de 128.000 mp, iar caminul va fi proiectat pe un regim de inaltime prevazut cu demisol, parter si 10 etaje.
De altfel, demisolul cladirii va avea capacitatea sa asigure 51 de locuri de parcare, in timp ce pe terasa vor fi amplasate panouri solare cu ajutorul carora va fi asigurat necesarul de apa calda al cladirii.
Valoare totala a investitiei este de 119.813.000 de lei (TVA inclus), din care 116.285.000 lei vor fi finantati de Ministerul Dezvoltarii, prin Compania Nationala de Investitii, restul investitiei revenind Universitatii Politehnica. Durata de executie a investitiei este estimata la 12 luni.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter