RO EN
Coșul este gol

STRABAG SE: Nou contract pentru proiect rezidential de 110 milioane de euro in Viena

Strabag - cea mai mare companie austriaca de constructii - realizeaza lucrarile de edificare a unui proiect rezidential amplu, cu trei cladiri-turn, in Viena, informeaza un comunicat al antreprenorului de constructii, prezent si pe piata din Romania. Potrivit contractului pentru obiectivul Triiiple (cu o valoare de 110 milioane de euro), incredintat societatii Strabag SE de dezvoltatorii Soravia si ARE Development, trei imobile-turn, de peste 100 de metri inaltime, vor fi construite in apropierea centrului capitalei Austriei. In timp ce turnurile 1 si 2 vor avea 480 de unitati locative ocupate de proprietari, turnul 3 va fi gazda a 670 de micro-apartamente. Lucrarile de constructii sunt programate sa inceapa in august 2018, urmand a fi definitivate in vara anului 2021, dupa cum au anuntat la data de 17 iulie 2018 oficialii Strabag.
„Anul trecut, am experimentat o crestere de 11% pe piata domestica, din Austria. Acest proiect cu totul deosebit al arhitectilor Henke Schreieck este un adevarat punct de referinta, chiar si pe o piata a constructiilor atat de dinamica, precum cea din Viena. Turnurile vor include structuri-schelet din beton armat, aceste structuri proeminente constituind o provocare tehnica imensa. Ca raspuns la aceasta provocare, se vor realiza schele masive, pentru a garanta transferul optim de sarcina in timpul constructiei”, a explicat Thomas Birtel, CEO al Strabag SE.
***
Grupul Strabag SE, de anvergura europeana, acopera ca antreprenor toate segmentele activitatii din ramura de constructii si are peste 73.000 de angajati, realizand o cifra anuala medie de afaceri de 14 miliarde euro. La randul sau, ca lider al pietei austriece de constructii, compania Strabag AG, din Viena, a lucrat in 2017 cu mai mult de 10.500 de angajati si a raportat venituri de aproximativ 2,3 miliarde euro. Informatii suplimentare, la www.strabag.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter