RO EN
Coșul este gol

PRODPLAST: Infuzie financiara de 8,6 milioane de euro pentru Veranda Mall

Recent, familia omului de afaceri Florin Pogonaru a anuntat majorarea cu 8,6 milioane de euro a capitalului social al companiei Veranda Obor SA (detinuta de grupul Prodplast Imobiliare), prin intermediul careia dezvolta centrul comercial Veranda Mall, ce va fi realizat in zona Pietei Obor din Bucuresti. Astfel, capitalul dezvoltatorului a ajuns la circa 46,2 milioane de euro, acoperind aproximativ 77% din valoarea totala a investitiei, evaluata la 60 milioane de euro. Diferenta de 23% va fi asigurata dintr-un credit de 28,5 milioane de lei asigurat de Raiffeisen Bank.
Lucrarile de constructie a Veranda Mall (2S+P+1E) au inceput in toamna anului trecut, la un an de la lansarea oficiala a proiectului, fiind realizate de compania de constructii Bog'Art, din Bucuresti. In prezent, se lucreaza la fundatie, termenul de finalizare a mall-ului fiind stabilit in luna septembrie 2016. Cladirea va fi construita pe un teren de 45.000 mp si va gazdui peste 100 de magazine, un hipermarket Carrefour, precum si o zona verde pe o arie de 15.000 mp cu parcuri, terenuri de joaca si sport, terase si o parcare subterana pe doua niveluri, cu 1.200 de locuri. Suprafata comerciala va insuma 25.000 mp.
Planurile de arhitectura au fost intocmite de biroul britanic Chapman Taylor (reprezentanta din Romania), de inchirierea spatiilor comerciale ocupandu-se agentia CBRE Real Estate Consultancy.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter