RO EN
Coșul este gol

PLOIESTI: Statie de tratare mecano-biologica de peste 15 milioane de euro

Consiliul Judetean Prahova (CJP) a lansat licitatia de atribuire a lucrarilor de constructie a unei statii de tratare mecano-biologica a deseurilor biodegradabile in Ploiesti, valoarea contractului publicat in cadrul SEAP depasind 70,5 milioane de lei (circa 15,7 milioane de euro), fara TVA. Unitatea va fi construita pe o suprafata totala de 7 hectare si va avea o capacitate de tratare de 150.065 tone de deseuri pe an, din care la 146.960 tone/an sunt estimate deseurile reziduale si 3.105 tone/ an reprezinta deseuri verzi (deseuri biodegradabile din gradini, parcuri si piete). "Contractul ce va fi atribuit presupune elaborarea proiectelor tehnice si a documentatiilor necesare obtinerii autorizatiilor necesare executiei, lucrarile efective de constructie, furnizarea si montarea utilajelor si echipamentelor tehnologice, testarea si punerea in functiune, monitorizarea functionarii statiei si acordarea de asistenta/ consultanta personalului responsabil pe parcursul perioadei de notificare a defectelor (cand este necesar), remedierea eventualelor defecte aparute in perioada de notificare stabilita la 12 luni, precum si asigurarea serviciilor de suport si instruire a personalului beneficiarului sau operatorului", se arata in anuntul de participare publicat in cadrul SEAP.
Durata de implementare a proiectului este de 18 luni de la data atribuirii contractului, termenul-limita pentru primirea ofertelor fiind stabilit la 5 aprilie 2016, ora 09:00. Criteriul de selectie a ofertei castigatoare este reprezentat de oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic, pretul ofertei avand o pondere de 60% si componenta tehnica, o cota de 40%.
Finantarea proiectului va fi asigurata din fonduri europene, prin Programul Operational Sectorial (POS) Mediu, cu sprijinul unei cofinantari asigurate de la bugetul local.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter