RO EN
Coșul este gol

ORADEA: Constructii Bihor realizeaza parcarea subterana din Strada Independentei

Antreprenorul general Constructii Bihor (din Oradea) a castigat recent un contract cu o valoare de atribuire de 28.403.565 lei - acordat de Administratia Domeniului Public SA (Oradea) - ce vizeaza realizarea unui parking subteran pe Strada Independentei din Oradea.
Finantarea se asigura din fonduri bugetare, procedura de atribuire fiind cea a celui mai bun raport calitate-pret, cu o pondere de 90% a componentei financiare si de 10% pentru perioada de garantie acordata lucrarilor. Acest contract de achizitie publica, atribuit la data de 24 octombrie a.c. (dar anuntat in SEAP la 1 noiembrie 2018), are o durata de 12 luni. Valoarea totala estimata initial a acestui proiect a fost de 28.600.000 lei.
Potrivit informatiilor furnizate de municipalitate, proiectul parcarii subterane din Strada Independentei (pentru care in acest an s-a impus reluarea licitatiei, din cauza cresterii costului final al acestui obiectiv) presupune o constructie cu trei niveluri subterane, prevazuta cu 460 locuri de parcare. Conform memoriului tehnic de executie, suprafata totala a terenului este de 4.956 mp. Intr-o sedinta a Consiliului Local din Oradea, s-a aratat ca, in urma reproiectarii, costurile lucrarii s-au majorat cu 48%, pentru investitia respectiva fiind necesara reluarea licitatiei. Constructorul desemnat in urma procedurii este tot cel anterior, respectiv antreprenorul Constructii Bihor, care si-a asumat finalizarea lucrarii in termen de un an. Dupa realizarea parcarii subterane, potrivit planurilor municipalitatii, vor urma lucrarile de reamenajare ca piata publica a zonei respective. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter