RO EN
Coșul este gol

NEPI a inceput lucrarile la o cladire de birouri de 37 milioane de euro

Fondul de investitii sud-african NEPI a inceput lucrarile de constructie a cladirii de birouri pe care o dezvolta in centrul Capitalei, in apropierea Palatului Victoria, valoarea proiectului fiind de 37 milioane de euro. Investitia include, totodata, restaurarea Vilei Oromolu, in jurul careia a fost proiectat centrul de afaceri care-i poarta si numele (imobilul va avea forma literei L). Planurile de arhitectura au fost realizate de biroul coordonat de Dorin Stefan, din Bucuresti. Cladirea de birouri (3S+P+3E) va avea o suprafata totala de 18.000 mp si o arie inchiriabila de 7.000 mp. Termenul de finalizare a lucrarilor este prevazut in cursul anului 2016. Dezvoltatorul detine autorizatia de construire pentru realizarea proiectului din vara anului trecut, la inceputul lui 2015 fiind demolate cladirile anexe existente pe amplasament, in vederea initierii lucrarilor de executie.
NEPI detine terenul cu o arie de 4.500 mp si Vila Oromolu (avariata grav de un incendiu) din anul 2012, valoarea de piata a proprietatii fiind evaluata, in momentul preluarii de la compania Avrig 35, la circa 13 milioane de euro.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter