RO EN
Coșul este gol

MF: Finantarea aditionala BIRD de 150 milioane de euro pentru lucrari de executie

La solicitarea Ministerulului Sanatatii si Ministerului Finantelor, Guvernul Romaniei a aprobat proiectul de lege pentru ratificarea Acordului de imprumut dintre Romania si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare (BIRD), semnat la Bucuresti in 11 iunie 2021, aferent finantarii aditionale in valoare de 150 de milioane de euro, destinata sustinerii Proiectului privind reforma sectorului sanitar - imbunatatirea calitatii si eficientei sistemului sanitar.
Aceasta finantarea aditionala de 150 de milioane de euro asigura continuarea si finalizarea activitatilor prevazute in cadrul proiectului privind reforma sectorului sanitar, finantat initial cu 250 de milioane de euro.
Cele 150 de milioane de euro vor fi investite, in principal, in lucrarile de executie si achizitia de echipamente pentru centrele de arsi din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu” si Spitalului Clinic de Urgenta Targu-Mures, pentru modernizarea sistemului de telemedicina si imbunatatirea retelei de screening pentru cancerul cervical.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter