RO EN
Coșul este gol

ILFOV: Patru blocuri noi cu 4 si 5 etaje, in Popesti-Leordeni

Patru blocuri noi, unul P+4E si trei P+5E, vor fi construite pana la sfarsitul acestui an in Popesti-Leordeni (judetul Ilfov), valoarea totala a investitiilor fiind de circa 5 milioane de euro. Astfel, pe strada Oituz nr. 50 in luna decembrie 2014 au fost demarate lucrarile la un imobil de locuinte colective si spatii administrative (P+4E). In prezent, se lucreaza la fundatie, termenul de finalizare a investitiei fiind stabilit pentru luna decembrie 2015. Planurile tehnice au fost elaborate de arh. Iulian Mihai, iar antreprenorul general al lucrarilor este compania Epic Steel Construct, cu sediul in comuna Berceni (judetul Ilfov), beneficiarul investitiei fiind o persoana fizica.
In luna aprilie 2015, compania Edil Dan Construct va finaliza lucrarile de executie a unui imobil de locuinte colective (P+5E) pe care il realizeaza in regie proprie pe Drumul Fermei fn. Constructia a fost inceputa tot la finele anului trecut, in prezent aflandu-se in executie structura de rezistenta la nivelul al cincilea. Planurile de arhitectura au fost elaborate de Vico Med Proiect Construct, din Bucuresti.
Cea de-a treia investitie presupune constructia unui imobil P+5E pe strada Oituz nr. 26, cladirea ale carei lucrari au fost demarate in septembrie 2014 urmand a fi definitivata in septembrie 2015. In acest moment se lucreaza la nivelul al cincilea al structurii de rezistenta. Proiectul a fost intocmit de AE Studio Line, din Bucuresti, antreprenor fiind Darasteanu Mihai Intreprindere Individuala, din comuna Bragadiru (judetul Ilfov). Beneficiarul investitiei este reprezentat de o persoana fizica.
Pe strada Amurgului nr. 56B, compania Vicon Activ Construct - Bucuresti lucreaza la structura de rezistenta a primului etaj al cladirii (P+5E) denumite Brown Residence Amurgului (foto). Executia imobilului de locuinte a fost inceputa in luna noiembrie 2014, termenul de finalizare fiind stabilit un an mai tarziu. Proiectantul cladirii este societatea Space Concept, din Bucuresti, beneficiarii fiind reprezentati de doua persoane fizice.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter