RO EN
Coșul este gol

CTPark IOTA, ofertant pentru constructia terminalului cargo la Aeroportul Oradea

CTPark IOTA SRL a fost singura companie ce a depuse oferta pentru realizarea unui terminal cargo la Aeroportul Oradea.
In urma analizarii documentelor de catre comisie s-a constantat ca ofertantul a depus toate documentele solicitate, iar oferta a fost declarata admisa. Comisia urmeaza sa analizeze oferta tehnico-financiara in termen de maxim 5 zile lucratoare, iar dupa aceea va fi anuntata decizia finala.
Va reamintim ca in sedinta ordinara din 30 iulie, Consiliul Judetean Bihor a aprobat, in vederea realizarii acestui proiect, un acord de parteneriat intre Consiliul Judetean Bihor, Primaria Municipiului Oradea, Agentia de Dezvoltare Locala Oradea (A.D.L.O.) si Aeroportul Oradea.
Potrivit parteneriatului, Consiliul Judetean Bihor organizeaza procedura de licitatie si pune la dispozitia unui partener privat terenul de 14,38 hectare pentru construirea terminalului, in timp ce Primaria Oradea va acorda facilitati fiscale pentru stimularea investitiilor. Aeroportul Oradea isi asuma sa racordeze amplasamentul printr-o cale de rulare la pista de aterizare si decolare, iar A.D.L.O. va oferi acces la drumurile publice si utilitatile Parcului Industrial Eurobusiness II.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter