RO EN
Coșul este gol

CLUJ-NAPOCA: Peste 25 milioane de lei pentru constructia unei parcari supraetajate

Primaria Municipiului Cluj-Napoca aloca fonduri estimate la circa 25 milioane de lei (fara TVA) pentru constructia unei parcari supraetajate (S+2D+P+3E+T), cu 320 de locuri, pe strada Pastorului nr. 67-69 din municipiu, denumita "Parking Hasdeu". Licitatia pentru atribuirea lucrarilor de executie a fost publicata recent in cadrul SEAP, valoarea serviciilor de constructii-montaj fiind estimata, conform caietului de sarcini, la 22,5 milioane de lei. Parcarea va fi construita pe un teren cu o suprafata de 1.992 mp aflat in proprietatea Universitatii Babes Bolyai, aria totala desfasurata a obiectivului urmand a ajunge, dupa executie, la 11.390 mp.
Potrivit indicatorilor tehnico-economici aprobati de Primaria Municipiului Cluj-Napoca, proiectarea, edificarea, finantarea administrarea si utilizarea constructiei s-a reglementat prin asocierea in parteneriat public intre municipalitatea din Cluj-Napoca, Serviciul Public de Interes Local pentru Administrarea Parcarilor si Universitatea Babes-Bolyai.
Pentru atribuirea lucrarilor se organizeaza licitatie electronica, castigatorul urmand a fi desemnat pe criteriul pretului celui mai scazut al ofertei. Termenul stabilit pentru depunerea cererilor de participare este la 14 noiembrie 2016, ora 16:00, iar intregul proiect va trebui finalizat la 30 de luni de la data atribuirii contractului.
Finantarea proiectului se va realia exclusiv din fonduri de la bugetul local.
Studiul de fezabilitate a fost intocmit de compania Plot Plan, din Bucuresti.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter