RO EN
Coșul este gol

BUCURESTI: Au inceput lucrarile la Olympus Residence, proiect de 11 milioane euro

Premier Imobiliare a anuntat inceperea lucrarilor la proiectul imobiliar Olympus Residence in luna februarie 2016, prima etapa, ce presupune constructia unui bloc S+P+6E, cu doua tronsoane si 86 de locuinte, urmand a fi definitivata pana la 20 decembrie 2016. Valoarea investitiei este de circa 11 milioane de euro. Ansamblul va fi amplasat pe Soseaua Oltenitei, avand ca punct de reper capatul tramvaiului nr. 11. "Olympus va fi un mic orasel complex, foarte important pentru zona de sud a Capitalei", a declarat Alexandru Leona, Marketing Manager in cadrul Premier Imobiliare.
Proiectul este dezvoltat de compania Olympus Residence SRL, creata special in acest scop.
"Noul condominiu marca Premier va fi construit secvential. Prima faza cuprinde un bloc cu doua tronsoane si 86 de unitati locative, cu una, doua, trei si patru camere. Ultimul nivel va fi format exclusiv din patru unitati locative tip penthouse (cu suprafete generoase, terase largi, etc.), la fiecare scara", se arata in anuntul Premier Imobiliare.
Viitorii proprietari vor beneficia, in cadrul ansamblului, de mai multe facilitati: teren de sport, locuri de joaca pentru copii, spatii verzi, locuri de parcare etc.
Preturile pentru unitatile locative din ansamblul Olympus Residence pornesc de la 21.500 de euro si ajung pana la 95.000 de euro.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter