RO EN
Coșul este gol

Final Distribution vizeaza cresterea cifrei de afaceri cu 25% in 2009

Final Distribution, din Baicoi (judetul Prahova), estimeaza - pentru anul 2009 - o crestere a vanzarilor pe segmentul constructiilor rezidentiale. "Avem convingerea ca ponderea vanzarilor catre piata constructiilor industriale, spatii de birouri si comerciale se va majora consistent. In acest sens, vom incepe o campanie de promovare a produselor Delta, membrane pentru acoperisuri, fatade si protectii fundatii", a declarat Dan Mircescu, director general al societatii. Pentru 2009, firma are ca obiectiv realizarea unei cifre de afaceri de 26,1 milioane de lei, in crestere cu 25%, comparativ cu nivelul estimat pentru anul curent, dupa ce la finalul trimestrului al treilea nivelul veniturilor a fost de aproximativ 14,5 milioane de lei (+65% fata de aceeasi perioada din 2007). "Pe fondul crizei actuale, ne vom contura politica de pret incercand sa ne protejam reteaua de distribuitori. In acest sens, suntem pregatiti sa ne diminuam marja de profit", a precizat reprezentantul firmei.
***
Societatea Final Distribution detine o cota de peste 70% din piata de tigle metalice din piatra naturala. Produsele marca Gerard a consemnat in 2008, in Romania, o sporire a volumului de vanzari cu 37% fata de 2007, iar cele marca Delta o crestere de peste 50%. Informatii suplimentare, la www.finaldistribution.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter