RO EN
Coșul este gol

IGSU: Dirigentie de santier pentru modernizarea sediului de pompieri din Calarasi

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) organizeaza licitatie pentru atribuirea serviciilor de dirigentie de santier pentru lucrarile de construire aferente obiectivului de investitii "Consolidare, mansardare si refunctionalizare la sediul ISUJ «Barbu Stirbei» al judetului Calarasi si al Detasamentului de Pompieri Calarasi.
Finantarea obiectivului va fi realizata dintr-un imprumut la Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare (BIRD), prin Proiectul privind Imbunatatirea Managementului Riscurilor de Dezastre, o parte a acestor fonduri urmand a fi directionate pentru finantarea prezentelor servicii de consultanta.
"Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta prin Unitatea de Implementare a Proiectului invita firmele de consultanta eligibile (Consultantii) sa-si manifeste interesul pentru prestarea Serviciilor de mai sus. Consultantii vor transmite Expresii de Interes prin care vor furniza informatii care sa demonstreze ca au calificarile necesare si experienta relevanta pentru prestarea acestor Servicii. De asemenea, Expresiile de Interes trebuie sa contina si informatii detaliate privind adresa, date de contact (persoana, email, telefon), numarul de inregistrare si tara, precum si informatii privind profilul Consultantului", se arata in anuntul pentru solicitarea de expresii de interes, transmis de IGSU.
Expresiile de interes pot fi transmise catre IGSU pana la data de 10 iunie 2022, pe adresele din documentul atasat, unde sunt disponibile toate informatiile referitoare la atribuirea acestui contract.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter