RO EN
Coșul este gol

Vodafone si Microsoft: Memorandum de accelerare a digitalizarii in Romania

Vodafone si Microsoft au semnat un Memorandum de Intelegere cu scopul de a accelera digitalizarea sectoarelor public si privat din Romania.
„Digitalizarea este pasul major prin care Romania poate avansa in ritm accelerat. Pentru tot ce tine de digitalizare, de la educatie, laboratoare de cercetare si inovare si proiecte majore ce pot schimba radical infrastructura, contam de acum si pe un partener puternic, Microsoft, ce ne va insoti pe drumul nostru de a aduce tehnologia mereu mai aproape de romani”, afirma Achilleas Kanaris, CEO, Vodafone Romania.
Cele doua companii vizeaza cresterea calitatii educatiei si sustin tranzitia accelerata spre abilitatile digitale si folosirea tehnologiei. De asemenea, scopul memorandumului include si implementarea unor proiecte specifice cercetarii, dezvoltarii, transferului tehnologic si dezvoltarii capitalului uman.
“Microsoft continua sa sustina si se angajeaza fata de Romania, guvernul sau, afacerile si oamenii in inovatiile digitale, strategia cloud si agenda de competente tehnologice pentru a accelera transformarea digitala. Parteneriatele puternice bazate pe o misiune comuna, cum ar fi aceasta colaborare cu Vodafone Romania, sunt vitale pentru a contribui la crearea unui impact de durata, pentru a permite atat sectorului privat, cat si cel public sa conduca schimbari sistemice si sa progreseze catre un viitor mai incluziv, echitabil si durabil”, a declarat Bogdan Putinica, General Manager, Microsoft Romania.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter