RO EN
Coșul este gol

Saint-Gobain Glass: Aplicatie pentru configurarea vitrajelor, dedicata profesionistilor

Saint-Gobain Glass lanseaza Calumen® Suite, o noua serie de servicii digitale, si anunta noul Calumen® - prima aplicatie online din acest pachet.
Noua aplicatie Calumen®, care inlocuieste serviciul CalumenLive, constituie un nou configurator pentru vitraje, dezvoltat pentru toti profesionistii din industria constructiilor, indiferent de nivelul lor de expertiza in domeniul sticlei: arhitecti, proiectanti, ingineri, consultanti, producatori de fatade, producatori de ferestre, procesatori de sticla si antreprenori generali.
Prin interfata usor de utilizat, aceasta versiune inovatoare a aplicatiei Calumen® ofera utilizatorilor urmatoarele functionalitati cheie:
- Modul proiect
- Modul de comparatie intre mai multe configuratii de vitraje
- Modul de cautare a vitrajului potrivit in functie de performante si/sau necesitati
- Backup
- Duplicare
- Baza de date imbunatatita cu performante acustice
- Randari vizuale
- Certificari oficiale
Cu un design all-in-one si functionalitati usor de utilizat, noua aplicatie Calumen® este instrumentul perfect pentru identificarea vitrajului potrivit pentru proiecte arhitecturale de orice dimensiune, pentru ferestre rezidentiale si pentru toate celelalte utilizari ale sticlei in cladiri.
Noua aplicatie Calumen® poate fi accesata la adresa www.calumen.com si este disponibila in 13 limbi pentru utilizatorii din intreaga lume.
Pentru a facilita activitatea companiilor din industria constructiilor, Saint-Gobain va continua sa adauge noi servicii si functionalitati seriei Calumen® Suite.
 
Care este semnificatia numelui?
Numele Calumen® este o prescurtare de la „calcul” si „lumen”. Lumenul este unitatea de masura internationala pentru fluxul luminos.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter