RO EN
Coșul este gol

certSIGN: Firmele au nevoie de semnatura electronica pentru accesare granturi

IMM-urile, PFA-urile, ONG-urile si CMI-urile afectate de pandemie pot obtine granturi de la stat cu valoare cuprinsa intre 2.000 si 200.000 de euro. Pentru aceasta, trebuie sa detina un certificat calificat de semnatura electronica in vederea inscrierii pe platforma destinata accesarii fondurilor nerambursabile, oferite companiilor in contextul crizei Covid-19.
certSIGN, in calitate de prestator calificat de servicii specializate, pune la dispozitia tuturor beneficiarilor (IMM, PFA, ONG, CMI) interesati de obtinerea de granturi, kit-uri de semnatura electronica pentru preinregistrarea realizata exclusiv in baza unei semnaturi electronice valide. Kit-ul de semnatura electronica include un certificat digital calificat conform Regulamentului eIDAS, aplicata de semnare clickSIGN si dispozitivul criptografic securizat de creare a semnaturii (token), cu ajutorul acestuia putandu-se realiza atat inscrierea in platforma, cat si semnarea si depunerea documentelor.
In data de 15 septembrie 2020, Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri (MEEMA) a initiat etapa premergatoare lansarii celor 3 masuri de sprijin instituite prin OUG nr. 130/2020 privind unele masuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operational Competitivitate 2014-2020, in contextul crizei provocate de Covid-19.
Etapa premergatoare presupune crearea unui profil, user si parola pe http://granturi.imm.gov.ro, platforma fiind destinata firmelor care doresc sa beneficieze de finantare prin programul de granturi pentru IMM-uri in valoare de un miliard de euro.
Pentru obtinerea acestor fonduri, aplicantii trebuie sa se inscrie in platforma http://granturi.imm.gov.ro, NU in MySMIS. Potrivit MEEMA, aceste aplicatii nu vor fi luate in considerare, fiind aferente altui proiect.
Pentru a putea incheia cu succes etapa de preinregistrare, creare profil, user si parola, este necesara detinerea semnaturii electronice valide.
Aceasta etapa se adreseaza tuturor categoriilor de beneficiari eligibili aferenti celor trei masuri instituite de OUG nr. 130/2020, respectiv IMM (Intreprinderi Mici si Mijlocii), PFA (Persoane Fizice Autorizate), ONG (Organizatii Non-Guvernamentale), CMI (Cabinete Medicale Individuale).
Pentru a obtine kit-ul de semnatura electronica certSIGN, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter