RO EN
Coșul este gol

BILFINGER TEBODIN abordeaza tema digitalizarii si ofera solutii de proces

Subiectul digitalizarii este o tema de mare interes pentru companiile din domeniul constructiilor, in contextul provocarilor legate de costuri si strategiile de proiect. In acest context, Bilfinger Tebodin Romania companie de inginerie si servicii parte a grupului olandez Tebodin, organizeaza o serie de evenimente tematice destinate clientilor cu care lucreaza la nivel national. Un prim eveniment a avut loc in Bucuresti, cu participarea reprezentantilor unor companii precum Pepsico, Petrom, Philip Morris, Zentiva, Puratos etc. Prezentarile, realizate de Michaela Novakova - director de achizitii pentru Europa Centrala si de Est, George Predan - director de inginerie al Bilfinger Tebodin Romania si Mirela Stroe - manager de achizitii, au fost centrate in jurul problemelor legate de costuri si strategii de proiect, cu focus pe costurile de constructie si specificitatea contractelor de inginerie, achizitii si constructii (EPC, EPMC si PMC).
"Ne bucuram ca partenerii nostri au ales sa impartaseasca cu noi provocarile pe care le-au intampinat in derularea proiectelor lor si suntem oricand pregatiti sa ii sprijinim cu solutii si consultanta", a declarat Claudiu Gavrila, Business Development Manager al Bilfinger Tebodin Romania.
Un alt eveniment a avut loc recent la Ploiesti, in cadrul caruia compania a acoperit subiectul digitalizarii. Invitat special al editiei a fost Marc-Jan Backer, Business Developer al Bilfinger Digital Next, care a venit din Germania pentru a prezenta o imagine de ansamblu a solutiilor digitale pe care grupul le pune deja la dispozitia clientilor.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter