RO EN
Coșul este gol

PlanRadar: Webinar gratuit pe tema digitalizarii managementului de santier

PlanRadar, furnizor de solutii digitale pentru domeniul constructiilor, organizeaza un webinar gratuit pe tema digitalizarii managementului de santier si a posibilitatilor de gestionare facila a proiectelor de constructii si a celor imobiliare. Evenimentul se va derula online, marti, pe 28 septembrie 2021, in intervalul orar 14:00-15:00.
Printre subiectele ce vor fi abordate cu acest prilej se afla posibilitatile de imbunatatire a calitatii constructiilor (fara a adauga munca suplimentara pentru managerii de santier), de economii de timp pe santier, de a demonstra conformitatea cu reglementarile in vigoare, de monitorizare in timp real a task-urilor din santier, de urmarire a documentatiei proiectului si compararea planurilor de constructie, precum si cum pot fi monitorizate problemele care apar in timpul executiei.
"De la cele mai importante companii de constructii din lume si pana la antreprenori independenti, in fiecare saptamana, PlanRadar sprijina pana la 25.000 proiecte de constructii si imobiliare prin furnizarea unei documentatii exceptionale, gestionarea sarcinilor si a problemelor aparute pe toata desfasurarea proiectului", spun organizatorii webinarului.
Pentru inscrierea gratuita la eveniment, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter