RO EN
Coșul este gol

EURO-CONSTRUCTII: Respectarea principiilor nZEB, in acceptiunea BPIE

La prima editie a conferintei EURO-Constructii, din Bucuresti, reprezentantul in tara noastra al grupului operativ al BPIE va reliefa cele mai interesate aspecte referitoare la exigentele noilor cladiri sustenabile, iar in cele ce urmeaza descrie succint continutul temei propuse.
 
Serban Danciu, director al grupului operativ BPIE Romania: "Subiectul abordat cu ocazia conferintei EURO-Constructii, care va avea loc la data de 15 mai a.c. in cadrul centrului de simpozioane Radisson Blu, din Bucuresti, se va referi la principiile pe care se fundamenteaza procesul de definire a cladirilor incadrate in categoria imobilelor "aproape zero energetice" (NZEB). De asemenea, vor fi analizate cele mai indicate solutii de aplicare a defintiilor desprinse din acest cod, in functie de caracteristicile climatice specifice diverselor regiuni geografice, in conditiile respectarii stricte a criteriilor economice, in vederea indeplinirii cerintelor obligatorii de sustenabilitate. Vom avea in vedere ca, in cadrul prezentarii BPIE, sa fie abordat, totodata, contextul reglementarilor in materie valabile la nivelul Uniunii Europene, precum si situatia interna actuala, in vederea trasarii unei directii concrete pentru implementarea conceptului NZEB in Romania".

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter