RO EN
Coșul este gol

WIENERBERGER defineste tendintele pietei materialelor de zidarie in 2014

Wienerberger Sisteme de Caramizi, lider national in piata de zidarie, reconfirma la inceputul fiecarui an directiile strategice de dezvoltare, bazate pe rezultatele obtinute din analiza tendintelor pietei din anul precedent. Compania observa si in acest an o mare nevoie de locuinte accesibile, construite cu produse de calitate si eficiente energetic, in conformitate cu normele europene ce devin obligatorii din anul 2020 inclusiv in Romania (Directiva 2010/31/EU a Parlamentului European).
Clientii sunt mai informati si mai constienti de beneficiile construirii cu materiale eficiente si durabile, cautand cel mai bun pret si cea mai buna calitate, deoarece construiesc pentru familiile lor. Dezvoltatorul apreciaza, de asemenea, materialele de calitate la un pret competitiv, serviciile de livrare in santier a unor volume importante in cantitati si intervale orare prestabilite, precum si serviciile de consultanta tehnica.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de select ie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter