RO EN
Coșul este gol

SYSCOM 18 anunta lansarea in Romania a noului compresor cu surub Boge

Unul dintre liderii mondiali in domeniul compresoarelor, compania germana Otto Boge si Syscom 18, distribuitorul sau regional, au lansat pe piata din Romania compresorul cu surub din seria C15, caracterizat printr-o performanta mai mare, obtinuta prin motorul avansat IE3. Pentru aceasta versiune de compresor caracteristicile de proiectare sunt optimizate pentru o eficienta maxima la 11 kW/15. Seria de compresoare C a fost astfel completata, de la inceputul anului 2012, cu modelele cu surub C15 si C15D. Incepand cu trimestrul al doilea al anului, seriile C15F si C15FD au si variante la vanzare, dispunand de convertizor de frecventa.  
 

 

Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter