RO EN
Coșul este gol

SONAE SIERRA: Crestere cu 47% a profitului net, in 2015

Rezultatele obtinute de Sonae Sierra in 2015 au intrecut cu mult asteptarile, demonstrand reusita drumului ales in punerea in aplicare a strategiei sale. Compania a inregistrat cresteri atat la nivelul rezultatelor financiare, cat si al rezultatelor din exploatare si a dovedit totodata ca stie sa foloseasca inteligent resursele prin practici confirmate de sustenabilitate. Sonae Sierra ramane optimista in legatura cu perspectivele care i se deschid si va continua sa-si puna in practica strategia care isi dovedeste forta in noile oportunitati de dezvoltare, in managementul profesionist al portofoliului, precum si in furnizarea serviciilor catre terti.
Sonae Sierra raporteaza pentru 2015 un an de succes din perspectiva rezultatelor din exploatare, centrele sale comerciale primind peste 433 de milioane de vizitatori (reprezentand o crestere like-for-like de 0,7%), ceea ce se reflecta intr-o crestere a vanzarilor chiriasilor de 3,3% in portofoliul din Europa. Pe langa acestea, cele 127 de noi contracte de servicii se ridica la valoarea totala de 18,5 milionae EUR. In plus, Sonae Sierra tocmai a lansat prima investitie directa in Columbia si primul proiect imobiliar cu destinatie mixta, in Germania.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter