RO EN
Coșul este gol

SMARTRENT STORE, prima retea nationala de inchiriere a sculelor electrice

Smartrent Store, divizia business-to-consumer a companiei Industrial Access, reunita in conceptul store in store, unic in Romania, implineste un an de la lansare. Smartrent Store reprezinta prima retea nationala pentru inchirieri de echipamente, scule si unelte profesionale, pentru casa si gradina, pentru persoane fizice si mici meseriasi. Aceasta este formata, in prezent, din 10 magazine, distribuite in orase aflate pe intregul teritoriu al Romaniei: Brasov, Cluj-Napoca (doua magazine), Sibiu, Constanta, Targu Mures, Suceava, Bacau, Iasi si Timisoara.
Conform unui studiu realizat printre clientii celor 10 magazine care fac parte din reteaua Smartrent Store in primul an de la lansare, rezulta ca majoritatea consumatorilor au in vedere, cu prioritate, flexibilitatea si disponibilitatea in alegerea unui furnizor de servicii de inchiriere utilaje, unelte si scule.
Mai mult de 80% dintre acestia au aratat ca, in ultimele 12 luni, au apelat la inchirierea de utilaje de 1 pana la 5 ori, iar aproximativ 15% au folosit un astfel de serviciu pentru prima data in ultimul an.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter