RO EN
Coșul este gol

BASF lanseaza noi stabilizatori de lumina pentru produsele de acoperire

BASF lanseaza noi stabilizatori de lumina pentru produsele de acoperire pentru lemn si metal. Cele cinci produse din gamele Tinuvin® DW (N) si Tinuvin® 249 vor raspunde cererii in crestere de stabilizatori de lumina cu performanta ridicata, pentru prepararea produselor de acoperire durabile, pentru exterior. Intre 4 si 6 aprilie, BASF va prezenta aceste inovatii si alte noi produse la European Coatings Show 2017, din Nurnberg.
Noi stabilizatori de lumina din gama Tinuvin DW (N)
BASF lanseaza cinci produse Tinuvin - Tinuvin 123-DW (N), Tinuvin 400-DW (N), Tinuvin 477-DW (N), Tinuvin 9945-DW (N) si Tinuvin 5333-DW (N) - o noua generatie de stabilizatori de lumina pe baza de apa, care raspund cerintelor din ce in ce mai stricte din domeniul ingredientelor cu potential periculos. Aceste noi produse au fost dezvoltate pentru sisteme pe baza de apa si nu contin metilizotiazolinona (MIT). De asemenea, produsele nu necesita eticheta EUH 28 (Poate provoca reactii alergice), ceea ce inseamna ca stabilizatorii de lumina sunt potriviti pentru utilizari in siguranta, care respecta mediul inconjurator.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter