RO EN
Coșul este gol

ROMEPS: Concluzii privind securitatea la incendiu a constructiilor

ROMEPS, impreuna cu reprezentanti ai EUMEPS, au incheiat miercuri, 22 martie, sesiunea de discutii cu autoritatile competente in elaborararea proiectului de normativ privind securitatea la incendiu a constructiilor. In urma consultarilor, reprezentantii institutiilor au anuntat ca iau in considerare revizuirea proiectului de normativ.
“Consideram ca discutiile reprezinta un prim succes, in primul rand datorita deschiderii si cooperarii pe care autoritatile ni le-au aratat, cat si datorita concluziilor constructive pe care cu totii le-am putut sumariza. ROMEPS va continua demersurile prin care sa-si asigure reprezentarea in comisia de elaborare a normativului, avand in vedere ca alte industrii sunt deja prezente in acest for consultativ. Totodata, ne-am reafirmat implicarea consecventa si continua in acest proces legislativ, de importanta majora pentru beneficiarii sai, cetatenii", a declarat Ioana Moraru, Presedinte ROMEPS.
Pe parcursul dezbaterilor s-a agreat si recunoscut unanim importanta polistirenului expandat, produs 100% reciclabil, cu excelente caracteristici ecologice care fac din acesta cea mai sustenabila solutie de termoizolare. Industria de polistiren expandat este importanta pentru Romania intrucat poate contribui decisiv la atingerea targetului de eficienta energetica asumat la nivel european.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter