RO EN
Coșul este gol

REHAU: Premii de 3700 de euro la un eveniment din Cluj Napoca

Recent, la Grand Hotel Napoca din Cluj a avut loc evenimentul “Inovatii in instalatii” organizat de catre M Install, partener autorizat REHAU, in scopul promovarii celor mai revolutionare sisteme de instalatii in randul profesionistilor. La eveniment au participat peste 100 de specialisti in constructii si arhitectura care folosesc sistemele inovatoare REHAU.

In cadrul evenimentului a fost organizata o tombola care a stabilit castigatorul programului de proiectare in instalatii, RAUWIN 4.0 si RAUCAD 4.0 Linear, un software de ultima generatie in valoare de 3700 euro, oferit de catre compania REHAU.

Echipa REHAU a fost reprezentata de catre Dan Trif, Director de Vanzari al Departamentului REHAU Instalatii Termice si Sanitare din Cluj. Profesionistii invitati la evenimentul “Inovatii in instalatii” au participat la prezentari neconventionale ale sistemelor de instalatii REHAU si au luat parte la discutii despre aspecte ale colaborarii Business to Business in domeniul instalatiilor.

 

Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de select ie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter