RO EN
Coșul este gol

REGIO: Primaria Oradea, premiata pentru cele mai multe contracte semnate

Institutia Primariei Oradea a fost premiata in cadrul Zilelor Regio, eveniment dedicat Programului Operational Regional si oganizat la Cluj-Napoca de Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest. Din partea Primariei Oradea a participat la eveniment dl. Marius Mos, directorul Directiei Directiei Management Proiecte cu Finantare Internationala (DMPFI), care a ridicat cele doua premii.
Primaria Oradea a luat locul I la sectiunea "Cele mai multe contracte de finantare semnate" pentru un numar de 10 contracte de finantare semnate cu o valoare totala de 149.634.057,57 lei. Este vorba de contractele semnate pentru perioada de finantare 2014 -2020. Totodata, Primaria Oradea a fost premiata si la "Sectiunea Mobilitate Urbana - Municipii Resedinta de Judet" pentru implicarea administratiei publice oradene in dezvoltarea de proiecte de mobilitate urbana
"Banii atrasi prin Programul Operational Regional (POR) au avut un impact major pentru perioada 2007 - 2013, din 247 de milioane de euro contracte de finantare semnate de municipiul Oradea, peste 100 de milioane de euro au fost prin POR. Pentru perioada 2014 - 2020 se contureaza deja un portofoliu frumos, de la proiecte de mobilitate urbana si pana la cele de eficienta energetica, infrastructura educationala si de sanatate, infrastructura de afaceri sau cladiri de patrimoniu", a declarat Marius Mos.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter