RO EN
Coșul este gol

RAMNICU VALCEA: Reabilitarea maternitatii necesita fonduri de 25 milioane euro

Presedintele Consiliului Judetean Valcea intentioneaza sa consolideze si sa reabiliteze termic cladirea in care isi desfasoara activitatea Maternitatea din Ramnicu Valcea - Sectie a Spitalului Judetean de Urgenta Valcea, prin accesarea de fonduri externe nerambursabile, in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 3.
Proiectul pentru care se doreste obtinerea unei finantari in valoare maxima de 25 milioane de euro, consta in imbunatatirea izolatiei termice a anvelopei cladirii, a sarpantelor si invelitoarelor, inclusiv masuri de consolidare a cladirii; introducerea, reabilitarea si modernizarea instalatiilor pentru agent termic, a sistemelor de ventilare si climatizare; utilizarea surselor regenerabile de energie, pentru asigurarea necesarului de energie a cladirii; inlocuirea, repararea sau modernizarea lifturilor, reabilitarea spatiilor verzi din jurul spitalului etc.
In urmatoarele doua saptamani, va fi scoasa la licitatie tema de proiectare pentru acest obiectiv, a carui modernizare constituie o prioritate pe agenda de lucru a Presedintelui Consiliului Judetean Valcea, care si-a propus sa le ofere valcenilor asistenta medicala de calitate, in spatii amenajate si dotate dupa standarde europene.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter