RO EN
Coșul este gol

Project1 estimeaza afaceri in amenajari de birouri de 20 milioane euro pentru 2020

Project1 deschide operatiunile in Romania cu o echipa de 21 de profesionisti, majoritatea ingineri din domeniul constructiilor, fiecare cu o experienta de minim 5 ani in industria amenajarilor de birouri de tip corporate.
Compania a fost fondata de Stefan Olaru, Tudor Chindea si Valentin Nour, ale caror nume sunt legate de piata de birouri din Romania, cei trei avand o experienta de peste 10 ani in industria de profil.
Pana in prezent Project1 a semnat si are in derulare contracte in valoare de 8,1 milioane de euro. Principalii clienti care au ales Project1 ca partener pentru livrarea noilor spatii de birouri sunt: Amazon Development Romania, Thales Systems Romania, Visteon Electronics, Buck Consultants Limited Londra, Nagarro Romania si International British School of Bucharest. Project1 isi propune sa incheie anul 2019 cu o cifra de afaceri de 10 milioane de euro, iar targetul pentru anul 2020 este o cifra de afaceri de 20 de milioane de euro.
"Estimam, in baza cifrelor oficiale din anii anteriori, ca piata amenajarilor de birouri - inclusiv mobilierul aferent - se va ridica la un nivel de 120 de milioane de euro. Ne propunem sa acoperim o cota de aproximativ 10% in acest prim an, chiar daca vom avea doar 7 luni de activitate, urmand ca in anul urmator sa tintim 20% din aceasta piata", spune Valentin Nour, CEO Project1.
Project1 - Cea mai puternica resursa pentru piata amenajarilor de birouri
Project1 isi doreste sa devina cea mai puternica resursa pentru piata amenajarilor de birouri, punand accentul pe vasta sa expertiza in segmentul Design & Build.
Echipa este specializata in derularea proiectelor de anvergura intr-un timp foarte scurt, mai mult de jumatate din componenta ei este reprezentata de ingineri cu experienta in managementul proiectelor complexe de constructii.
Project1 poate asigura clientilor si managementul relocarii angajatilor in noua locatie, cu accent pe gestionarea riscurilor ce pot aparea intr-un proces de anvergura cu termen limitat.
Project1 asigura si servicii de mentenanta preventiva, sub forma de programe anuale de intretinere, dar si corectiva, de tipul Service Level Agreement, garantand clientilor anumiti timpi de reactie in caz de necesitate.
“Echipa Project1 detine o expertiza extinsa in proiectele de amenajari de mari dimensiuni. Dinamica si specificul acestor amenajari presupun riscuri cu care insa noi ne-am obisnuit. Pregatim analiza riscurilor din faza de evaluare a proiectului si reusim astfel sa gestionam situatiile neprevazute si sa respectam graficul de executie. Forta echipei noastre este data de oamenii din echipa si de partenerii care ne urmeaza. Suntem capabili sa mobilizam forte de implementare de peste 500 de specialisti, pe toate domeniile de expertiza. Presiunea timpului este enorma si rolul nostru este sa facem usoara misiunea companiilor, acea tranzitie catre un spatiu functional. Practic, vorbim de energie si cunostinte pe care le punem la dispozitia beneficiarilor finali, astfel incat focusul sa ramana pe operatiunile business-ului propriu. Se resimte nevoia unui astfel de antreprenor in lumina efervescentei pe care o intalnim in piata de real estate din Romania.“ a declarat Stefan Olaru, COO Project1.
Project1 deschide concomitent birouri in Bucuresti si Timisoara
Deja operationala, compania va avea sediul central localizat in Bucuresti, la parterul cladirilor Bucharest Business Park din proprietatea fondului austriac CA IMMO. Cel de-al doilea birou Project1, cel din Timisoara, va fi inaugurat in complexul City Business Center detinut de fondul sud-african NEPI ROCKCASTLE.
Project1 a reusit intr-un timp scurt sa puna bazele unor parteneriate puternice cu unele dintre cele mai apreciate companii recunoscute la nivel international in industria de profil.
Astfel, Vitra a ales Project1 ca dealer autorizat in Romania pe segmentul office. Vitra este unul dintre cei mai importanti producatori de mobilier din lume, recunoscut pentru calitatea si designul produselor sale.
Al doilea partener principal al Project1 este gigantul american Shaw Contract, lider mondial in piata finisajelor de pardoseli, cu o cifra de afaceri de peste 6 miliarde de euro. Shaw Contract face parte din grupul de firme Berkshire Hathaway, detinut de omul de afaceri Warren Buffet. Project1 are in portofoliul sau si producatori din alte segmente, precum usi, partitii, plafoane, corpuri de iluminat si alte accesorii, ca parte din politica sa de outsourcing direct pentru clientii sai.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter