RO EN
Coșul este gol

P3: Sinziana Pardhan este noul Country Head al subsidiarei din Romania

P3, unul dintre cei mai importanti investitori si dezvoltatori europeni de proprietati logistice, a numit-o pe Sinziana Pardhan in functia de Country Head P3 in Romania. Pardhan, care a fost recent numita in functia de Director de Achizitii al P3 Romania, va prelua noua pozitie de la Blake Horsley, care a devenit Director de Dezvoltare al Grupului P3.
In noul ei rol, Pardhan va coordona extinderea continua a companiei in Romania, pe o piata considerata de P3 ca avand un mare potential datorita dezvoltarii economice si a cresterii importantei sale pe segmentul logistic din Europa.
"Sunt incantata sa am aceasta oportunitate de a conduce echipa de profesionisti a P3 pentru a creste impreuna prezenta P3 in piata de spatii logistice din Romania, printr-o dezvoltare ambitioasa si sustenabila a portofoliului nostru", spune Sinziana Pardhan, Country Head P3 in Romania.
Aceasta numire vine la doar 3 luni dupa ce Pardhan s-a alaturat echipei P3 in functia de Director de Achizitii pentru Romania. Cu o experienta bogata in investitii, achizitii si vanzari, Sinziana Pardhan a lucrat timp de 9 ani pentru compania de real estate Colliers. Inainte sa se alature echipei Colliers, Sinziana a colaborat cu SOPOLEC si cu Romanian Green Building Council in Romania, si a realizat proiecte de consultanta pe langa Departamentul de Comert al SUA (Centrul de Informare al Afacerilor din Europa Centrala si de Est), Consiliul Competitiv al Republicii Dominicane si Parteneriatul Global pentru Cunoastere (Kuala Lumpur, Malaezia).
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter