RO EN
Coșul este gol

GRUPUL AGTA RECORD impune noi standarde pe piata romaneasca

Unul dintre cei mai mari producatori de usi automate din lume se lanseaza oficial in Romania
Cu o cifra de afaceri in anul 2016 de 351,9 milioane euro, grupul Record este unul dintre cei mai mari producatori de usi automate din lume. Compania cu sediul principal in Fehraltorf - Elvetia este listata la bursa si este prezenta in peste 50 de tari de pe trei continente: Europa, Asia si SUA. Agta Record are 42 de filiale si 200 de agentii in intreaga lume, iar pe lista colaboratorilor sai se numara si o companie romaneasca, mai exact Aluterm Group. Printre cladirile din Romania care au beneficiat deja de expertiza Aluterm se numara: The Office - Cluj-Napoca, UBC - Cluj-Napoca, Palas Iasi, Auchan Drumul Taberei, Bucharest One - Bucuresti, Veranda Mall - Bucuresti, Leroy Merlin, EON Targu Mures, etc.
Printre conditiile pe care producatorul elevetian le-a solicitat companiei romanesti se numara capacitatea de a-si demonstra sustenabilitatea si bineinteles capacitatea de a oferi servicii de mentenanta la nivelul standardelor impuse - principii pe care grupul le aplica la nivel international. Sustenabilitatea nu se refera insa doar la relatia cu clientii, ci si la cea cu angajatii sau cu mediul inconjurator.
De exemplu, aproape 100% din produsele Agta Record sunt reciclabile. In Elvetia, compania recicleaza aproximativ 140 de tone de materiale anual, majoritatea usilor avand componente facute din aluminiu, sticla, fier, plastic si diverse parti electrice, materiale care sunt topite si reutilizate in procesul de productie. Respectul pentru mediul inconjurator este impus tuturor colaboratorilor. Aluterm are in portofoliu certificarea ISO 14001:2004 care se refera protectia mediului si prevenirea poluarii la nivel general.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter