RO EN
Coșul este gol

MT: PORR Construct a inceput oficial astazi lucrarile la Autostrada Sibiu-Pitesti

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatilor prin Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunta inceperea lucrarilor la lotul 1 al sectiunii 1, Sibiu - Boita din cadrul autostrazii Sibiu - Pitesti.
Contractul de proiectare si executie pentru acest lot, cu o valoare de 612.647.863 lei, fara TVA, a fost semnat in data de 14 aprilie 2019, intre CNAIR si Compania Porr Construct SRL.
Potrivit prevederilor contractului a fost stabilita o perioada de 12 luni pentru proiectare, 36 de luni perioada de executie a lucrarilor si 120 de luni perioada de garantie.
”Mentinerea santierelor deschise si accelerarea proiectelor majore de infrastructura sunt primordiale in aceasta perioada. Prin ordinul de inceperea a lucrarilor se garanteaza continuarea acestui obiectiv atat de important pentru infrastructura rutiera din Romania. Putem spune cu certitudine ca au inceput lucrarile la Autostrada Sibiu-Pitesti. Obiectivul este vital pentru economia Romaniei, pentru dezvoltarea agentilor economici din zona, dar si prin atragerea de noi investitii. Proiectele pe care le asteapta romanii si pe care le-am asumat prin Programul de Guvernare sunt prioritatea zero a mandatului meu”, a spus ministrul Lucian Bode.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter