RO EN
Coșul este gol

MPGT, reper pentru angajamentele CNAIR de dezvoltare a infrastructurii

Prin adoptarea sa de catre Guvernul Romaniei prin HG nr. 666/2016, Master Planul General de Transport al Romaniei este documentul strategic de referinta care defineste nevoile de finantare simultan cu cele de dezvoltare teritoriala a infrastructurii rutiere, avand ca orizont de timp anul 2030.
Master Planul General de Transport al Romaniei in forma aprobata vizeaza doua perioade de programare consecutive 2014 - 2020 si 2020 - 2030, principalul beneficiu fiind reprezentat de stabilirea unei strategii clare de dezvoltare a infrastructurii rutiere ca rezultat a unui proces de analiza, diagnoza si prioritizare a proiectelor parte din reteaua TEN-T.
Un prim obiectiv stabilit in sarcina Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere este acela de implementare a proiectelor prevazute in MPGT in functie de programul de esalonare a acestora.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter