RO EN
Coșul este gol

CNADNR: Sapte licitatii publice pentru intretinerea drumurilor

Pentru executia lucrarilor de intretinere curenta pe timp de iarna 2016-2017, au fost organizate la nivel D.R.D.P. 1-7 licitatii publice pentru atribuirea Acordurilor cadru pentru o perioada de 4 ani.
Au fost initiate proceduri pentru 57 de loturi, din care pentru 35 de loturi s-au incheiat Acordurile cadru, pentru restul procedurilor (6 loturi) sunt in curs de semnare Acordurile cadru, 10 loturi sunt contestate, iar pentru 6 loturi se vor organiza negocieri fara publicare in paralel cu o noua procedura de licitatie.
1. Procedurile au fost relansate in regim de urgenta pentru Acordurile cadru pe 4 ani 2016-2020, ce se afla in momentul de fata la ANAP in vederea validarii;
2. In paralel se vor lansa in saptamana 24-30.10.2016 proceduri de negociere fara publicare, pentru un contract limitat pentru iarna 2016 - 2017, pentru toate loturile anulate ce vor asigura serviciile de deszapezire pana la finalizarea procedurii de la punctul 1 (doar in cazul in care la procedurile de la punctul 1 apar contestatii, aceasta fiind o masura de rezerva).
3In paralel evaluam capacitatea operatorilor economici cu care au fost semnate deja contracte, de a prelua partial sau integral si sectoarele de drumuri la care procedura de achizitie a fost anulata.
4. Distribuirea flotei de utilaje proprii in functie de necesitate.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter