RO EN
Coșul este gol

MLPDA vizeaza cresterea eficientei reglementarilor din domeniul constructiilor

Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei (MLPDA), in calitate de beneficiar, anunta lansarea proiectului „Cresterea coerentei cadrului normativ si a eficientei reglementarilor tehnice in domeniul constructiilor.
Proiectul, in valoare totala de 12.439.367 lei, din care valoarea eligibila nerambursabila din Fondul Social European (FSE) de 10.447.061 lei si cofinantare de 1.992.306 lei, are o durata de 26 de luni de la data aprobarii ordinului de finantare (14.10.2019) si reprezinta instrumentul prin care MLPDA va asigura cresterea coerentei cadrului normativ si a eficientei reglementarilor tehnice in domeniul constructiilor, consolidand, astfel, capacitatea administrativa a institutiei.
Obiectivele specifice ale proiectului ”Cresterea coerentei cadrului normativ si a eficientei reglementarilor tehnice in domeniul constructiilor”, rezultatele preconizate, perioada derularii proiectului si valoarea totala a acestuia pot fi consultate accesand pagina de internet a institutiei.
MLPDA este organul de specialitate al administratiei publice centrale, cu personalitate juridica, care exercita, printre altele, autoritatea de stat in domeniile constructii si disciplina in constructii, cladiri de locuit si reabilitarea termica a cladirilor.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter