RO EN
Coșul este gol

MARCOM RMC '94: Komatsu lanseaza PC290-10

Dupa introducerea pe piata in decembrie 2011 a primului excavator pe senile Komatsu din Seria 10, modelul PC240, Komatsu Europe International anunta la inceputul acestui an lansarea celui ce-al doilea model de excavator al Seriei 10, PC290. Unele dintre principalele avantaje aduse clientilor de Seria 10 si implicit de noul excavator PC290-10 sunt: consum redus de combustibil, performante tehnice deosebite si confort pentru operator, eficienta in lucru si disponibilitate excelenta a echipamentului, toate pentru maximizarea productivitatii si reducerea costurilor totale de operare. Noul PC290-10 are o greutate operationala cuprinsa intre 29.800 si 30.900 kg si este dotat cu motor Komatsu SAA6D107E-2 de 213 hp (159 kW) care indeplineste normele Europene de poluare EU Stage IIIB. Proiectata avand la baza platforma motoarelor Komatsu cu EU Stage IIIA si folosind cele mai noi si performante tehnologii in domeniu, Seria 10 de excavatoare Komatsu dezvaluie utilaje cu motoare mai puternice cu 5% fata de modelele anterioare dar mai putin poluante si care consuma cu 10% mai putin combustibil. Sistemul automat de decelerare este programabil si poate reduce consumul de combustibil, prin functionarea la relanti, cu pana la 30%.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter