RO EN
Coșul este gol

LEGRAND: Fuziune cu Borri Grup pe piata producatorilor de sisteme UPS

Legrand, specialistul global in infrastructuri electrice si digitale, isi consolideaza portofoliul de UPS-uri atat pe plan mondial, cat si pe plan local, anuntand semnarea unui joint venture cu Borri Group in mai 2017.
Intrat pe piata de UPS-uri in anul 2010, Legrand a efectuat de atunci 8 achizitii sau joint ventures cu companii producatoare de UPS-uri. Grupul Borri este specializat in UPS-uri pentru aplicatiile industriale si centre de date.
“Impreuna cu Borri, care s-a remarcat prin numeroase proiecte complexe gestionate, Legrand isi continua dezvoltarea strategica pentru solutii Data Center. Pe plan local, parteneriatul reprezinta o consolidare a portofoliului, prin completarea ofertei cu UPS-uri de mare putere, Legrand Romania oferind solutii complete pentru aplicatii IT si industriale.”, a declarat Calin Pascalau, Director General Legrand Romania.
Solutii integrate pentru Data Center
Dorinta Legrand de a-si completa oferta destinata Data Center-elor, pentru dotarea camerei tehnice (panouri de distributie si protectie Legrand, transformatoare si bara capsulata Zucchini MV) sau camerei septice (solutii de protectie si servere Minkels, PDU-uri inteligente Raritan, patch panels de fibra optica Legrand, solutii de management al cablurilor Cablofil) a reprezentat principalul argument strategic pentru intrarea pe piata sistemelor UPS. Legrand, jucator de top la nivel global, detine o oferta complexa pentru Centre de Date, de la cunoscute companii internationale care ofera servicii de cloud si hosting.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter