RO EN
Coșul este gol

KLUDI Romania promoveaza designul autohton prin sustinere unui concurs

Dedicat tinerilor profesionisti, competitia vizeaza utilizarea de catre concurenti a unor concepte inovatoare in amenajarea unui spatiu functional si complet utilat, cu placari, baterii, accesorii si obiecte sanitare. „Avand in vedere ca reprezentam o companie inovatoare atat in linii de design cat si in solutii de tehnologie, Kludi Romania este un mare sustinator al unor astfel de proiecte, precum cel initiat de Delta Design, ce au drept scop promovarea tinerilor profesionisti activi in domeniul amenajarilor interioare, dar si al initiativelor creatoare in arhitectura si design, in general. De asemenea, consideram ca este importanta implicarea companiilor in sprijinirea designului romanesc”, a declarat Florin Barabas, director general al Kludi Romania.  
 

 

Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter