RO EN
Coșul este gol

SAGEX Construct este antreprenor pentru ELI Park, investitie de 25 milioane euro

Element Industrial, compania de dezvoltare imobiliara focusata pe segmentul logistic, anunta ca a primit autorizatia de constructie pentru Eli Park 1 si a demarat lucrarile la prima faza.
”Compania Sagex Construct a castigat licitatia pentru desemnarea antreprenorului general si va ridica prima faza a proiectului logistic, in suprafata de 20.000 mp, cu termen de livrare in trimestrul trei al acestui an”, explica Muler Onofrei, Managing Partener, Element Industrial.
Eli Park 1 va avea o suprafata inchiriabila de 45.000 mp de spatii de depozitare si birouri si presupune o investitie totala de 25 milioane de euro. Proiectul logistic este deservit de cateva linii de transport in comun si este localizat la o distanta de 4 km de centura Bucuresti, cu acces direct la un drum national cu patru benzi, DN 7. Principalele avantaje sunt accesul facil catre nordul Bucurestiului si amplasarea intr-o zona cu excedent de forta de munca (Chitila/Buftea), spre deosbire de alte zone clasice de logistica unde sunt probleme in acest sens, ca de exemplu A1 - km 14 sau 23.
Noul proiect este dezvoltat la standard international de clasa A, beneficiind de specificatii tehnice precum: o usa de incarcare/descarcare la fiecare 800 mp de hala, spatii generoase de manevra pentru camioane (35 m truck court) si locuri numeroase de parcare.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter