RO EN
Coșul este gol

IASI: Investitie de 66 milioane lei in constructia a 16 tronsoane de bloc

Primaria Municipiului Iasi urmeaza sa bifeze inca o etapa importanta in cadrul proiectului general de ridicare a locuintelor sociale si pentru tineri in zona Gradinari, unde isi vor face loc 16 tronsoane de bloc cu un numar total de 288 de apartamente. Potrivit documentatiei tehnice, valoarea totala a investitiei se ridica la peste 66 milioane lei, abordarea fiind etapizata si cu fonduri de la bugetul local.
Astfel, in sedinta ordinara a Consiliului Local, alesii vor dezbate Planul Urbanistic Zonal de pe bulevardul Metalurgiei si strada Gradinari, nr. 59-73, aferent construirii de locuinte colective, fiind indeplinit intervalul de timp necesar dezbaterii publice. Documentul se refera la o suprafata a terenului studiat de 25.800 de metri patrati, blocurile de locuinte urmand a respecta un regim de inaltime de S+P+3E+M.
Reamintim faptul ca o prima etapa a programului general vizeaza blocurile pentru tinerii specialisti din Sanatate, destinate inchirierii, in zona Gradinari A din bulevardul Chimiei nr.75-77-79-81, unde vor fi 36 de apartamente. Spre sfarsitul anului trecut, in urma unei licitatii, a fost desemnata castigatoare firma ElitConstruct SRL, avand cea mai buna oferta financiara. Valoarea contractului este de 8.849.315 lei. Perioada de implementare a proiectului este de 30 de luni, din care sase luni reprezinta timpul de realizare a proiectarii, iar celelalte 24 de luni - executia propriu zisa a lucrarilor.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter