RO EN
Coșul este gol

GIURGIU: 17 milioane lei pentru eficientizarea energetica a 8 unitati de invatamant

Cele opt proiecte de eficientizare energetica a unitatilor scolare din municipiu au intrat in etapa de precontractare, dupa ce au trecut cu bine de etapa de evaluare tehnico-financiara, iar in sedinta ordinara de maine, 27 septembrie, vor fi supuse aprobarii consilierilor locali. Despre acest subiect a discutat astazi in conferinta de presa primarul Nicolae Barbu, care a precizat ca a stabilit de comun acord cu directorul ADR Sud-Muntenia, Liviu Musat, ca evenimentul de semnare a contractelor sa aiba loc la Giurgiu.
Cele opt unitati de invatamant care vor beneficia de finantare pentru eficientizare energetica sunt Liceul Teoretic “Tudor Vianu”, Colegiul Tehnic „Viceamiral Ioan Balanescu” - Corp C1, Scoala Gimnaziala „Academician Marin Voiculescu”, Scoala Gimnaziala nr. 5, Scoala Gimnaziala „Mihai Eminescu”, Gradinita cu Program Prelungit „Dumbrava Minunata” - Corp C2, Gradinita cu Program Normal nr. 9 si Gradinita cu program Prelungit „Casuta Fermecata”, iar valoarea totala a investitiilor ce vor fi facute in acestea se ridica la 17 mil. lei.
Tot in sedinta ordinara de maine, vor fi supuse aprobarii proiecte de hotarari precum:
- aprobarea indicatorilor tehnico-economici actualizati dupa achiztie pentru obiectivele de investitii de dotare cu mobilier specific a laboratoarelor scolare, alte categorii de mobilier si dotari independente a Colegiului Tehnic Viceamiral Ioan Balanescu si a Colegiului National Ion Maiorescu, prin PNDL II 2017-2020;
- aprobarea exprimarii acordului in vederea stabilirii traseului pentru obiectivul “Varianta ocolitoare Giurgiu”;
- aprobarea pretului local de facturare al energiei termice livrate populatiei in sistem centralizat, in sezonul de incalzire 16 octombrie 2018 - 15 aprilie 2019.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter