RO EN
Coșul este gol

GEALAN: Inlocuirea ferestrelor vechi, cea mai rapida solutie in reabilitarea termica

GEALAN, liderul pietei locale de profile din PVC pentru ferestre si usi, a realizat un calcul energetic pentru a demonstra ca romanii ar putea avea cheltuieli mai mici pentru incalzirea locuintei daca ar constientiza importanta montarii unor ferestre potrivite. „Debransarea de la reteaua centralizata de incalzire si montarea de centrale termice de apartament nu rezolva problema pierderilor de caldura prin ferestre, pereti, plafoane si podele, pierderi ce vor fi suportate tot din buzunarul propriu al locatarilor. Majoritatea blocurilor construite inainte de 1990 au tamplarie din lemn cu doua randuri de cercevele (ferestre duble) fara sistem de etansare, cu grad ridicat de permeabilitate a aerului si un coeficient de transfer termic de Uw ≅ 2.5 W/m2K. In aceste conditii, cea mai rapida interventie de reabilitare termica o reprezinta inlocuirea tamplariei vechi” a declarat Aurel Vlaicu, Director General GEALAN Romania. Aceasta solutie reprezinta o lucrare premergatoare izolarii peretilor exteriori si finisajelor anvelopei, nu necesita constructia de schele pe cladire, montajul ferestrelor fiind realizat din interiorul apartamentului, iar pana la finalizarea lucrarilor de reabilitare se obtin deja, din aceasta etapa, reduceri semnificative ale cheltuielilor.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Fereastra asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter