RO EN
Coșul este gol

EFDEN si-a deschis portile in La Cite du Soleil

Reprezentanta Romaniei la Solar Decathlon Europe 2014 s-a alaturat oficial comunitatii autorilor locuintelor viitorului. In compania celor mai importante puteri stiintifice si economice ale lumii, ca Japonia, Statele Unite ale Americii, Franta, Spania, Elvetia sau Germania, echipa de studenti bucuresteni a facut un prim pas spre prezentarea inovatiei romanesti. Mai mult, pe 9 iunie Solar Decathlon Europe a devenit, pentru o zi, centrul cercetarii stiintifice autohtone. Alaturi de EFdeN, de Secretarul de Stat in Ministrul Educatiei Nationale, Tudor Prisecaru si de ambasadorului Romaniei in Franta, Bogdan Mazuru, s-au alaturat reprezentanti ai Institutului Cultural Roman, ai Agentiei Spatiale Romane sau ai Institului de Cercetare pentru Fizica si Inginerie Nucleara (Laserul de la Magurele) pentru a celebra relansarea inovatiei romanesti.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de select ie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter