RO EN
Coșul este gol

EFDEN: Proiectul are nevoie de sustinere financiara

Dupa un an si jumatate de proiectare si doua luni de constructie, EFdeN se afla la doar trei saptamani pana la startul competitiei din Versailles. Dar pentru a putea ajunge in Franta, echipa are nevoie de ajutor!
In cifre, EFdeN arata asa: 70 de studenti voluntari care au muncit pana acum 80.000 de ore pentru a transforma in realitate casa viitorului. Prototipul de locuinta solara a prins deja forma in parcarea Baneasa Shopping City, dar pentru a-si indeplini misiunea de reprezentant al Romaniei la Solar Decathlon Europe 2014, el trebuie sa ajunga la Versailles. Acolo va fi expus alaturi de alte 19 prototipuri de case solare, originare din 16 tari si va concura cu unele dintre cele mai puternice nume de pe mapamond. Statele Unite ale Americii, Elvetia, Japonia, Spania, Germania sau Italia sunt doar unii dintre participantii in acest concurs, EFdeN fiind singura echipa din Europa de Est calificata in finala.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de select ie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter