RO EN
Coșul este gol

CONFERINTA Nationala Finala a Proiectului Fit-to-NZEB - Bucuresti, 11 iunie 2019

Marti, 11 iunie 2019, la sediul INCD URBAN-INCERC Bucuresti (Sos. Pantelimon, nr. 266, sector 2), va avea loc Conferinta Finala Nationala a Proiectului Fit-to-NZEB: Scheme de instruire inovative pentru renovarea cladirilor la nivel nZEB - nearly Zero Energy Buildings = cladiri cu consum de energie aproape egal cu zero (www.fit-to-nzeb.com). Evenimentul este organizat in intervalul orar 09:00-16:00 in contextul EU Sustainable Energy Week - EUSEW 2019 (www.eusew.eu).
Cu o durata de 24 de luni (15 iunie 2017 – 15 iunie 2019), proiectul Fit-to-NZEB este finantat prin Programul Uniunii Europene pentru cercetare si inovare Orizont 2020 si are ca scop cresterea competentelor si aptitudinilor profesionistilor din domeniul constructiilor prin programe de formare profesionala care vor contribui la calitatea lucrarilor de renovare energetica a cladirilor. 
Fit-to-NZEB este implementat in Romania de catre: Clusterul pentru promovarea cladirilor cu consum de energie aproape egal cu zero (nZEB) in Romania - pRO-nZEB (www.pro-nzeb.ro), INCD URBAN-INCERC (www.incd.ro) si Colegiul Tehnic de Arhitectura si Lucrari Publice ”I.N. Socolescu” din Bucuresti (www.colegiulionsocolescu.ro).
In cadrul conferintei vor fi prezentate rezultatele obtinute in proiectul Fit-to-NZEB, vor fi discutate nevoile, cerintele, barierele si viziunea in realizarea cladirilor cu consum de energie aproape egal cu zero (nZEB) si modalitati de parteneriat viitoare. In acelasi context va fi organizata o vizita ghidata a spatiului de practica Building Knowledge Hub Romania – Centrul de training si consultanta in nZEB, dotat cu tehnologii si solutii inovatoare in domeniu.
Au fost invitati si sunt asteptati sa participe la eveniment: reprezentanti ai autoritatilor publice centrale si locale, arhitecti si proiectanti, auditori energetici, firme de constructii, producatori si furnizori de materiale si sisteme pentru constructii, reprezentanti ai invatamantului profesional si tehnic, universitati si institute de cercetare, asociatii de proprietari dar si alte persoane interesate de implemetarea cladirilor cu consum de energie aproape egal cu zero in Romania.
Pentru informaţii suplimentare şi înregistrare contactaţi: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Acest proiect a primit finantare din partea Programului Uniunii Europene pentru cercetare si inovare Orizont 2020 in temeiul acordului de grant nr. 754059.
Intreaga responsabilitate pentru continutul acestui material revine autorilor. Acesta nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia Uniunii Europene. Nici EASME si nici Comisia Europeana nu sunt responsabile pentru orice utilizare care poate fi facuta din informatiile continute in acest material.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter