RO EN
Coșul este gol

CNAIR: Licitatie pentru sector de 150 milioane lei, al Variantei de Ocolire Iasi

A fost postat in sistemul electronic de achizitii publice (SICAP) anuntul de participare pentru procedura de atribuire licitatie deschisa, avand ca obiect Proiectare si Executie ''Varianta de Ocolire a Municipiului Iasi - Etapa I - Varianta Sud” Obiect 3 – Varianta trafic greu, Sector km 19+690 (Selgros) – km 26+460 (DN28)". Valoarea estimata a contractului este de 126.883.000 lei fara T.V.A.
Durata contractului este de 30 luni, din care 6 luni perioada de proiectare (include Proiectul pentru Autorizatia de construire) si 24 luni perioada de executie lucrarilor. Data limita de depunere a ofertelor este 19.08.2019. Proiectul va fi finantat de la Bugetul de Stat.
Municipiul Iasi se constituie intr-un nod rutier major al retelei rutiere nationale si pentru a satisface cerintele desfasurarii traficului rutier in conditii de siguranta si confort este necesar ca traficul de tranzit sa fie scos din zona urbana a orasului, in special pe relatia vest - sud-est, respectiv relatia de trafic DN24 - DN28.
De asemenea, realizarea unor legaturi de ocolire a orasului conduce la imbunatatirea conditiilor de mediu din zona arterelor urbane pe care se desfasoara traficul de tranzit, prin reducerea noxelor, a zgomotului si o durata de exploatare mai mare a arterelor existente. Obiectivul face parte din strategia C.N.A.I.R. S.A. de dezvoltare a infrastructurii rutiere si imbunatatirea circulatiei pe drumurile publice.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter