RO EN
Coșul este gol

CJ BRASOV: Studiu cu patru variante pentru continuarea proiectului aeroportului

Din initiativa presedintelui Consiliului Judetean Brasov, Adrian-Ioan Vestea, Studiul de fundamentare pentru Aeroportul International Brasov - Ghimbav a fost prezentat public, la Centrul Cultural Reduta, in prezenta parlamentarilor brasoveni, a factorilor de decizie de la nivel local si judetean, a specialistilor in domeniul aeronautic si a ONG-urilor.
Studiul a luat in calcul patru scenarii pentru continuarea investitiilor pentru realizarea Aeroportului International Brasov - Ghimbav, respectiv: finantarea, construirea si operarea lui din fonduri publice; constituirea unei societati pe actiuni care sa aiba ca scop finantarea, construirea si operarea Aeroportului; realizarea unui parteneriat public-privat avand ca scop finantarea, construirea si operarea Aeroportului; concesionarea catre o entitate privata sau o asociere de entitati private care sa aiba ca scop finantarea, construirea si operarea obiectivului. „Ne asumam pana la capat proiectul Aeroportului Brasov - Ghimbav, care din punctul nostru de vedere nu este o tema de campanie electorala, ci o necesitate pentru dezvoltarea economico-sociala a judetului Brasov. De aceea, vom face tot ce depinde de noi pentru a-l construi”, a spus seful administratiei judetene, Adrian-Ioan Vestea, la incheierea dezbaterilor. Decizia finala asupra modului in care acest proiect vital pentru judetul nostru va merge mai departe apartine plenului Consiliului Judetean Brasov.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter