RO EN
Coșul este gol

CEZ sustine Habitat for Humanity in derularea proiectului BIG BUILD 2019

Pe 17 octombrie, voluntarii Grupului CEZ in Romania s-au mobilizat, implicandu-se in realizarea de lucrari de amenajare interioara a caselor noi, construite de Habitat for Humanity Romania pentru familiile din Vaideeni, afectate de inundatiile din 2014. Actiunea face parte din misiunea Grupului de a sprijini 3 cauze sociale in urma Maratonului Olteniei 2019.
Santierul de la Vaideeni a fost ocupat de voluntarii CEZ din Bucuresti, Pitesti, Drobeta Turnu Severin, Craiova, Slatina, Alexandria, Ramnicu Valcea si Targu Jiu, dornici sa sprijine o cauza nobila. Dupa ce au participat la instructajul de sanatate si securitate, voluntarii s-au dedicat lucrarilor de placare cu OSB si gips carton, chituire placi gips carton, slefuit si montat vata minerala. Implicarea angajatilor Grupului CEZ in Romania in acest proiect a reprezentat o ocazie foarte buna ca o parte dintre angajatii sai, voluntari sau participanti la editiile anterioare ale Maratonului Olteniei, sa se bucure de o zi de voluntariat intern, in sprijinul comunitatii locale.
Initiativa de construire/ a locuintelor face parte din proiectul BIG BUILD 2019 al organizatiei Habitat for Humanity Romania, prin care 10 case au fost construite timp de 5 zile, pentru 10 familii din Vaideeni,Valcea, care in prezent locuiesc in conditii foarte grele, in containere sau in case construite din materiale improprii.
Alaturi de echipa CEZ s-a aflat CEO-ul companiei care s-a implicat in realizarea lucrarilor pe tot parcursul zilei: „Colaborarea cu Habitat for Humanity Romania s-a concretizat in vara acestui an, in cadrul evenimentului nostru de suflet, Maratonul Olteniei - proiectul BIG BUILD 2019 fiind una dintre cele 3 cauze sociale sprijinite. Suplimentar sumei donate pentru sprijinirea proiectului, ne-am propus sa ne implicam efectiv in lucrarile de amenajare a locuintelor si sa contribuim direct la schimbarea viitorului familiilor dezavantajate. Este un proiect care intareste strategia noastra de CSR si care ne (re)aduce aproape de comunitatea din judetul Valcea.”, a declarat Ondrej Safar - CEO CEZ Romania.
Grupul CEZ in Romania isi desfasoara proiectele de responsabilitate sociala sub umbrela „Energie pentru bine”, implicandu-se in proiecte care vizeaza domenii precum sanatate si wellbeing, educatie, conservarea mediului si dezvoltarea comunitatii locale.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter