RO EN
Coșul este gol

BRICO DEPOT lanseaza cel mai amplu catalog de pe piata locala de bricolaj

Brico Dépôt lanseaza Catalogul 2016, un proiect unic si o premiera absoluta in peisajul DIY din Romania, fiind primul si singurul catalog de acest fel de pe piata.
Cele 320 de pagini reunesc 10.500 de produse disponibile in depozitele din toata tara, astfel ca profesionistii si amatorii DIY aflati in cautarea unor solutii avantajoase pentru constructii, amenajari si renovari vor gasi tot ce au nevoie pentru proiectele lor. Alaturi de varianta tiparita, clientii au acum ocazia de a regasi informatiile din catalog si online prin aplicatia mobila BRICODEPOT, disponibila pe Android si IOS, cea mai inovatoare si completa solutie digitala din peisajul de bricolaj romanesc.
Odata cu aceasta premiera, Brico Dépôt initiaza un nou stil de conversatie cu consumatorii: unul mai uman, mai apropiat, mai familiar. Clientii vor fi surprinsi de o experienta imbunatatita la raft, dar si de noua imagine Brico Dépôt: Mihai Bobonete si Adrian Vancica, cei mai indragiti actori de comedy din Romania.
„Catalogul Brico Dépôt 2016 este un proiect ambitios de care suntem foarte mandri. Ne dorim ca acest catalog special sa devina un reper pe piata de bricolaj si un prieten de nadejde pentru toti clientii nostri. Iar acesta este doar inceputul. Scopul nostru, pe termen lung, este sa cream o traditie in redactarea catalogului an de an, astfel incat oamenii sa-l astepte cu nerabdare in fiecare primavara”, spune Christian Mazauric, Director General Brico Dépôt Romania.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter